Frumusete Stil de Viata

10 Branduri de Cosmetice pentru Fața ta Frumoasă Vegană

May 9, 2017

A fi vegan înseamnă mai mult decât doar să nu mănânci carne și produse derivate din animale, este un întreg stil de viață prin care nu te implici în nici o activitate care denigrează integritatea si bunăstarea altor ființe. Dar, indiferent dacă mănânci vegan, vegetarian, sau ești doar o persoană bună care nu vrea să-i rănească pe alții, este mereu o idee bună să faci pasul către cosmetice netestate pe animale.

Așa că lăsați-mă să încep cu veștile rele: e timpul să-ți faci ordine în portfard și să arunci ce produse ai de la L’Oreal, Dove, Pantene, Bobbi Brown, M.A.C. și alții.

Veștile bune? Există o mare varietate de cosmetice și produse de machiaj grozave, toate netestate pe animale!

1. Anastasia Beverly Hills

O să încep acestă listă de branduri grozave netestate pe animale cu o companie fondată de o româncă mândră: Anastasia Beverly Hills. Compania raportează pe site-ul lor că noile produse sunt mereu testate pe clienți și nu pe animale. Nu știu de voi, dar eu mă ofer voluntar!

2. Marc Jacobs Beauty

Iubesc linia de produse cosmetice a lui Marc aproape la fel de mult ca pe el, așa că practica lor de a nu testa pe animale nu a putut decât să mă bucure. Doar aveți grijă, pentru că, din păcate, aceasta nu se extinde și la parfumurile de la Marc Jacobs. Poate curând 🙂

3. Too Faced*

Too Faced este brandul către care gravitez mereu atunci când intru in Sephora și mă face atât de fericită faptul că a ajuns pe aceast listă. Din păcate, compania care îi deține, Estée Lauder,  nu este la fel de blândă cu animalele. Însă dacă o să continuăm să susținem Too Faced, Estée Lauder va vedea cât de bine este să respecți toate ființele umane.

P.S. Știați că până și periile lor sunt făcute din păr moale sintetic?

4. bareMinerals*

Nici aici nu găsim testează pe animale, ci doar cosmetice grozave. Din nou, și compania lor mamă, în acest caz Shiseido, testează pe animale. Așa că haideți să le arătăm și lor că bunătatea și bunul simț nu înseamnă un compromis al calității.

5. NARS*

Deținut tot de Shiseido, dar tot o companie cool și fashionable de cosmetice care știe ca bunătatea este mereu la modă! François Nars este și el vegan așa că nu putea să fie altfel!

6. NYX*

100% netestate pe animale nu înseamnă că nu pot să fie și accesibile la preț și NYX este dovada vie. Mai mult de atât, NYX a rămas fidel acestor valori chiar și după ce a fost cumpărat de L’Oreal, care are o lungă istorie de testare pe animale. Bravo NYX!

7. Illamasqua

Cu un slogan ca “FRUMUSEȚEA NU ÎNSEAMNĂ BRUTALITATE” Illamasqua s-a transformat instant în brandul meu pregerat de cosmetice. “Produsele Illamasqua nu au fost niciodată și nu vor fi niciodată testate pe animale. Periile noastr sunt făcute în întregime din păr sintetic și gama noastră are peste 100 de produse vegane.” Nu mai e nimic de adăugat!

8. The Body Shop*

Cu o istoria de a lupta pentru ce e corect, The Body Shop, chiar dacă deținut de L’Oreal, continuă să lupte împotriva testelor pe animale!

9. Urban Decay

100% netestate pe animale, Urban Decay se dedică să împuternicească femeilor și șă pună capăt testelor pe animale. Sună precum combinația perfectă! În ceea ce privește produsele lor vegane, nu toate sunt, doar urmărește produsele marcate cu eticheta “vegan”.

10. Inika

Produse netestate pe animale, organice și 100% vegane. Cum poți să nu iubești aceast brand de cosmetice australian făcut din ingrediente 100% naturale derivate din plante exotice.

Bonus: 2 Branduri Grozave pentru Păr și Corp 

MoroccanOil

Moroccanoil nu este numai o companie prietenoasă cu veganii, dar și cu animalele și nu testează pe animale. Nu toate produsele lor sunt complet vegane, dar pași mici!

Lush

Vegan, netestat pe animale, făcute de mână și distractive sunt ceea ce definesc produsele Lush. Distracție plăcută!

Live beautifully!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply