Decor Stil de Viata

5 Proiecte Personalizate și Usoare cu Dulapul MALM de la IKEA pentru Camera Copilului

March 28, 2018

Hello Mămici naturale și frumoase,

Ce este mai potrivit pentru a rupe rutina mijlocului de săptămână decât să ne pregătim pentru un proiect de weekend pentru camera copiilor? Și pentru că nu cred ca există produs mai inspirațional și ofertant decât unul de la Ikea, pentru ‘pânza albă’ de astăzi am decis să vedem ce putem face din comoda Malm. Iar după un pic de brainstorming și ceva căutare pe Pinterest, desigur, am descoperit că poți face chiar destule lucruri, toate ușoare și haioase. Dar vă las pe voi să descoperiți mai multe!

1. IKEA Malm + Stickere Bloomingville

  • Cost total: 349 ron
  • Nivel de dificultate (1-5): 1

Mai ușor de atât nu se poate!! *Da, afirmația asta a meritat 2 (două) semne de exclamare pentru că este atât de adevărată.* Alege stickerele preferate, eu am mers pe o variantă minimalistă de la The Home, decide unde vrei să le poziționezi, sau pur și simplu lasă-ți imaginația sa zboare, și gata! ai un nou dulap perfect adaptat la personalitatea copilului.

2. IKEA Malm + Vopsea efect tablă de scris

  • Cost total: 328 ron
  • Nivel de dificultate (1-5): 3

Creștem nivelul de dificultate cu un proiect care se poate personaliza la nesfârșit. De data aceasta alegi varianta pe negru a lui Malm, apoi la Dedeman găsești vopsea cu efect tablă de scris și nu uita (așa cum am făcut eu atunci când am realizat colajul de mai sus) să iei și o rolă tip burete. Iar cu un pic de atenție și niște saci de gunoi puși pentru protecție sub dulap ai transformat o comoda simplă într-o zonă de exprimare lineră și nelimitată pentru cei mici.

3. IKEA Malm + Autocolant

  • Cost total: 277 ron
  • Nivel de dificultate (1-5): 2

Autocolantul este o alta opțiune simplă pentru un rezultat maxim. Iar ca să fii sigură că totul o să iasă perfect în loc să măsori dimensiunea necesară, să o tai și să incerci apoi să o lipești perfect, mai bine lipește întâi autocolantul, depășind marginile frontului de la sertar, și apoi taie excesul.

4. IKEA Malm + Butoni

  • Cost total: 319 ron
  • Nivel de dificultate (1-5): 3

Un variantă ceva mai complexă, dar nu imposibilă este să personalizezi comoda cu butoni sau mânere. Ai nevoie să măsori exact poziția viitoarelor mânere, de o bormașină și de un pic de grijă.

Bonus: Poți să combini acest proiect cu cel anterior!

5. IKEA Malm + Marker

  • Cost total: 261 ron
  • Nivel de dificultate (1-5): 1

Încheiem cu cel mai simplu și mai ieftin dintre toate proiectele pentru care trebuie să ai doar un marker și un scris frumos. Apoi lasă-ți imaginația, sau inspirația de pe Pinterest, să zboare!

Spor la proiecte, mămici, și abia aștept să împărțășiți cu noi ce ați făcut în comentariile de mai jos!

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalveazăSalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply