Decor

15 zone de dining confortabile

February 18, 2016

Prima bucurie pe care am avut-o imediat după ce am renovat a fost în momentul în care am realizat că o să avem o zonă dedicată mesei de dining. Într-adevar, pentru mine perfecțiunea se pronunță “zonă de dining”. Și pentru ca tocmai ce am vorbit de ceva bun de mâncat cred că e momentul să atacăm și subiectul camerei de luat masa. Iar în primul rând vreau să atacăm preconcepția potrivit căreia zona de luat masa ocupă mult spațiu, sau are nevoie de o cameră special dedicată. Ei bine, nu. Și am pregătit 15 exemple vizuale care să ilustreze exact cât de versatilă și ușor de incorporat poate să fie orice zonă de dining. Enjoy!

Zone de dining versatile

Combinația de scaune cu băncuță sau canapea mică a devenit din ce în ce mai populare nu doar datorită aspectului estetic, dar și datorită versatilității. Zona poate să se transforme în câteva minute din zonă de luat masa în zonă de relaxare sau chiar un birou, în funcție de necesități.

1-bancuta-dining

2-bancuta-dining

3-bancuta-dining

4-bancuta-dining

Zone de luat masa în bucătărie

Cea mai practică și ușoară variantă este ca zona să fie integrată direct în bucătărie. Nu numai că este cea mai la-ndemână soluție, dar masa poate să fie oricând utilizată drept un extra blat de bucătărie. Win-win!

1-bucatarie-dining

2-bucatarie-dining

3-bucatarie-dining

4-bucatarie-dining

5-bucatarie-dining

6-bucatarie-dining

Zone de luat masa compacte

După cum spuneam, zona de dining nu trebuie să ocupe mai mult de un colț al camerei de living spre exemplu! Priviți și voi și spuneți-mi că nu așa arată perfecțiunea!

1-colt-dining

2-colt-dining

3-colt-dining

4-colt-dining

5-colt-dining

Imagini via Pinterest

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ira February 21, 2016 at 9:38 pm

    Mi se pare foarte necesara diferentierea dintre zona de dining si zona de living, atat din ratiuni legate de curatenie cat si din punct de vedere estetic.

    • Reply ioana February 23, 2016 at 7:45 am

      Exact! 😀

    Leave a Reply