Stil de Viata

25 de Cadouri

December 9, 2015

Și ca să ne întoarcem la programul special de sarbatori, pentru că am vorbit deja de Marche de Noel pe care îl vizităm în weekend, astăzi vă scriu despre un alt targ care are loc, ei bine, tot astăzi! Așa că haideți să ne grăbim să aflăm ce ne pregătesc în seara aceasta Mesteshukar ButiQ si Visuell.roAm auzit ceva de 25 de cadouri…

Invitatie-Mesteshukar-ButiQ-visuell-chocolate-and-cashmere

Colecțiile de produse Mesteshukar ButiQ sărbătoresc primul Crăciun în magazinul concept din strada Edgar Quinet, nr 7.

Pentru că suntem iubitori de frumos, de produse lucrate manual, ne-am gândit să meșterim un brad original. Și avem nu unul, ci doi brazi inediți, construiți împreună cu Visuell.ro. În cele 25 de buzunare ale brazilor, croșetate manual din lână, veți găsi produse și obiecte realizate de către meșteșugari romi.

Mesteshukar ButiQ este un brand detinut de Asociatia Romano ButiQ. Aici veti auzi povesti despre mestesugarii romi, despre traditii si tehnici demult uitate. Produsele si obiectele pe care le gasiti la Mesteshukar ButiQ sunt realizate in colaborare cu designeri internationali, care consiliaza Fundația Erste pentru programul Roma Partnership.”

Mesteshukar-ButiQ-visuell-chocolate-and-cashmere

În luna cadourilor, Mesteshukar Butiq și visuell.ro vin în ajutorul vostru cu idei variate de cadouri, și, foarte important, cu reducerile specifice acestei perioade: 50% la haine, 10% la bijuterii și 10% la obiectele de lemn și răchită.

“Iubesc Crăciunul și, da, mă entuziasmează această perioadă din an la fel de tare ca în copilărie. Iar Crăciun fără brad nu există în accepțiunea mea … În bradul gândit pentru vitrina magazinului Mesteshukar ButiQ am încercat să împletesc mai toate elementele care mă fac să vibrez: Crăciunul, bradul, materialele naturale (lâna, nuci, covrigi) și cadourile.”

– Sânziana Pop

Haideți miercuri, 9 decembrie, de la ora 18.00, să împodobim împreună primul nostru brad de Crăciun!

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply