Stil de Viata

3 Gmail Hacks pentru maximizarea productivității

April 18, 2016

1-gmail-hacks

Gmail, acel lucru care a devenit o parte constantă și esențială a vieții noastre, fie profesională sau personală. Și cu care îmi încep fiecare dimineață. Ritualul este simplu: verificat mail-uri, răspuns la ele, trimis newsletter și așa mai departe. Câteodată este relaxant, câteodată obositor. Iar pentru cazurile din urmă am o soluție: hack-uri pentru gmail!

Raspunsuri prestabilite

Ai un răspuns pe care îl folosești des? Nu te mai obosi să îl tastezi de fiecare dată și setează-l drept un răspuns prestabilit. Dă click pe iconița tip roată zimțată din dreapta sus. Du-te la “Labs” găsește “Canned Responses”, click “Enable”. Iar când începi un nou mesaj dă click pe săgeat din dreapta jos a ferestre de compunere de mesaj nou pentru a vedea meniul de “Canned Responses”. Selectează “New Canned Response” și salvează mesajul. Acum este ușor accesibil oricând!

2-gmail-hacks

Boomerang

Acest Boomerang, sper deosebire de cel scos de instagram, este una dintre cele mai ajutătoare aplicații pentru gmail pentru că această aplicație o folosești pentru programarea mail-urilor. Dacă știi că ai o oră fixă pentru trimis un email, dar nu o să fi lângă birou sau ești prins cu altceva, așa poți să fi sigură că n-o să ratezi nici un moment.

FollowUp

FollowUp este o aplicație care te alertează când cineva deschide mail-ul trimis de tine și îți amintește să revii cu un follow-up. Este perfectă pentru a rămâne la curent cu tot ce înseamna mail-uri de muncă sau RSVP-uri.

3-gmail-hacks

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bianca April 18, 2016 at 11:59 am

  Excelent, Ioana! Ca de obicei, ideile/ sfaturile tale vin la fix!
  Iti multumesc pentru intreaga inspiratie. ♥ ❤ ❥

  • Reply ioana April 18, 2016 at 12:10 pm

   Cu drag! Sper să fie ajutătoare, pentru mine sunt 😀 :*

  Leave a Reply