Body Mind Yoga & Zen

5 Practici Yoga Perfecte pentru Relaxare la sfârșitul zilei

June 14, 2017

Yoga For Migraines – Yoga With Adriene

Am început cu Adriene pentru că este preferata mea atunci când vine vorba de canale de youtube cu practici yoga. Adriene are o întreagă varietate de practici pentru orice dispoziție și este o plăcere să o asculți și să o urmărești!

Yoga pentru Migrene este o practică de yoga ușoară și vindecătoare care vine în susținerea ta atunci când ai dureri de cap sau migrene. Este de asemenea o practică pentru oricine caută relaxare. Evită durerile de cap ale vieții practicând acest curs de doar 20 de minute în mod regulat. Ai nevoie doar de un mic prosop sau o bandană, o pernă și o cană de apă. Deschide-ți mintea către puterea vindecătoare din interior.

 

Yin Yoga Class ♥ Release Stress & Feel Amazing | Borneo – Boho Beautiful

Boho Beautiful este o altă variantă excelentă atunci când vrei să practici yoga acasă. Singurul dezavantaj este că peisajele sunt atât de frumoasă încât nu știi dacă să urmărești practica sau fundalul.

Aceasta clasă de Yin Yoga este foarte bună nu doar pentru a mări fexibilitatea în picioare, dar și pentru a elibera orice energii negative stocate în corp. Energiile emoționale, dacă nu sunt eliberate, se vor manifesta în boli fizice în timp. În timpul clasei, în timp ce expiri vizualizează cum toată energia negativă îți părăsește corpul și inspiră energia pozitivă. Eliberează tot stresul acumulat peste zi și încarcă-ți corpul cu vibrații pozitive.

 

Hatha Yoga Happiness – Free 30 Day Yoga Program

Aici o să găsiți un playlist îngreg cu câte un curs pentru fiecare zi a lunii. Toate sunt menite să te facă să te simți un pic mai fericită. Te vor ajuta să-ți liniștești mintea și să te simți comfortabil în mintea ta. Dacă ai o zi grea, găsește relaxarea aici și ai încredere că totul va fi bine!

 

Restorative Flow with Andrew Seal

Ai nevoie de doar 25 de minute de yoga flow vindecătoare cu Andrew Sealy pentru a te relaxa și rejuvena corpul și mintea. Andrew te va ghida printr-o serie de poziții și respirații care-ți vor crește flexibilitatea, elibera tensiunea, stresul și-ți vor relaxa mintea.

 

Stress Release & Stress Relief Yoga Class – Five Parks Yoga

Aceasta clasă de yoga se focusează pe locurile unde tindem să stocăm majoritatea stresului: umerii, gâtul și pieptul, dar și șolduri. Îmbrățișează această practică și eliberează stresul!

 

Trăiește frumos

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply