Decor Stil de Viata

7 idei chic de împachetat cadouri cu hârtie Kraft

December 21, 2015

Împachetarea cu hârtie kraft a cadourilor de Crăciun prezintă 3 mari avantaje: este reciclabilă, este accesibilă la preț, si este universală. Dar și un mare dezavantaj: este plictisitoare! Dar stai fără grijă, internetul, mai exact Pinterestul, vine în salvarea noastră, ca de obicei!

Așa că haideți să vedem cum să dăm un nou aspect ambalajului cu hârtie maro clasic. O sa fiti surprinse să vedeți toate modalitățile prin care puteți crea ambalaje superbe doar prin a adăuga un pic de imaginație. Plus, poate să fie nu numai creativ, dar și distractiv!

Ai încredere, anul acesta cadourile tale vor fi cele mai creative de sub brad! Astfel, iată 7 idei chic de împachetat cadouri cu hârtie Kraft.

1. Nostalgic

Imprimă câte o fotografie reprezentativă pentru fiecare beneficiar ar cadourilor și atașaz-o peste hârtia Kraft. Cadou o să fie personalizat și cu siguranță apreciat!

1-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

2. Jucăuș

De ce să nu adaugi o notă jucăușă cu ajutorul câtorva figurine? Doar alege unele reprezentative pentru sărbatori si agaugă-le la cadou!

2-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

3. Elegant

Ce să ai nevoie mai mult decât o panglică simplă, neagră și câțiva clopoței aurii pentru un aspect elegant? Poate doar o crenguță de brad pentru miros.

3-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

4. De sezon

Îmbunătațeste aspectul obișnuit al hârtiei kraft cu câțiva stropi de vopsea alba. Acum începe să se simtă ca iarnă!

4-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

5. Artistic

Personalizează hârtia cu semne, simboluri, sau pur și simpu cuvinte pentru un aspect artistic și deosebit de fiecare dată.

5-1-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft 5-2-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

6. Festiv

Afinitatea mea pentru folosirea spray-ului auriu cred că o cunoașteți deja, așa că ce ghid de DIY ar fi fost acesta dacă nu foloseam macar o data un pic de auriu? Adăugați la cadouri și o frunză sau o crenguță vopsită auriu și efectul este garantat!

6-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

7. Tablă de scris

Ai nevoie doar de hârtie kraft neagră și cretă albă, iar rezultatul cool vine de la sine.

7-7-idei-chic-de-impachetat-cadouri-cu-hartie-kraft

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply