Decor

7 modalități prin care să faci produsele IKEA să arate prețios

February 18, 2016

Și pentru că tot suntem la subiectul Decor simt că nu am mai vorbit de ceva timp despre Ikea hacks. Iar așa ceva este cu adevărat inadmisibil! Pentru azi am pregătit 7 modalități prin care să faci produsele IKEA să arate prețios. Și stați fără grijă folosirea spray-ului auriu este unul dintre subpuncte 🙂

1. Schimbă picioarele

Una dintre cele mai simple modalități de a da produselor IKEA un aspect prețios este schimbarea picioarelor. Fie ca sunt picioare nou cumpărate sau unele refolosite de la mobilă mai veche, aspectul e schimbat complet!

1-ikea-hack

2. Adaugă baghete decorative

Hack-ul meu preferat este biblioteca Billy transformată într-o frumoasă și elegantă bibliotecă incorporată cu ajutorul unul truc ușor și ieftin. Mai exact, folosește baghete decorative din poliuretan sau lemn pentru a finisa aspectul bibliotecii standard. Se pare ca în acest caz două lucruri ieftine rezultă în unul cu aspect scump.

2-ikea-hack

3. Tapetează-le

Atunci când avem de-a face cu un dulap deschis un tapet bine ales folosit drept fundal va face piesa să arate nu numai prețioasă dar și personalizată.

3-ikea-hack

4. Schimbă mânerele

De departe cea mai rapidă și simplă metodă pentru îmbunătățirea aspectului oricărei pise IKEA: mânere și butoni decorative. Preferatele mele sunt de la Zara Home, obsesia continuă, dar puteți să găsiți exemple frumoase în o serie de locuri de la un magazin de bricolaj la orice alt magazin de mobilă și decorațiuni. Plus, oricând aveți nevoie de o schimbare doar deșurubați și înlocuiți!

4-1-ikea-hack

4-2-ikea-hack

5. Adaugă colțuri de alamă

Magazinele de bricolaj vin în ajutor și pentru acest hack: colțare de alamă care se adaugă ușor cu adeziv comercial. Și dacă nu găsiți de alamă, atunci un spray auriu este intotdeauna la-ndemână.

5-ikea-hack

6. Folosește spray auriu

Vorbind de spray auriu, am considerat că e absolută nevoie să vă amintesc de metoda mea preferată. Imaginile spun tot!

6-ikea-hack

7. Retapițează-le

O companie creativă pe numele ei Bemz ne oferă huse perfecte pentru orice produs IKEA care poate să fie retapițat. Aruncați o privire pe site-ul lor pentru mai multe idei, iar dacă vă simțiți în mod special aventuroși puteți să vă faceți propriile huse. Aștept fotografiile de după!

7-ikea-hack

Live beautifully.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ira February 21, 2016 at 9:31 pm

  Ador sa fac schimbari in designul interior. Am cusut huse pentru canapele, fete de perna, draperii, m-am apucat de pictat tablouri, am pus plinte pt parchet pe o biblioteca simpla( acum arata ca niste tablouri înrămate). Am atatea idei dar fac schimbarile cu prudenta. Nu vreau sa ma trezesc ca stric lucrurile.

  • Reply ioana February 23, 2016 at 7:47 am

   Foarte frumos si corect! Nu doar o data am inceput un proiect de DIY si din graba sau neatentie am ajuns si fara prrodusul final si fara cel initial..

 • Reply 7 lămpi IKEA care transformă orice design interior - Chocolate & Cashmere February 25, 2016 at 3:04 pm

  […] că încă nu ne-am luat doza necesară de IKEA, iar dacă este este un lucru care transformă orice încăpere acela este iluminatul. Cu […]

 • Reply 7 lămpi IKEA care transformă orice design interior - Chocolate & Cashmere February 25, 2016 at 3:04 pm

  […] că încă nu ne-am luat doza necesară de IKEA, iar dacă este este un lucru care transformă orice încăpere acela este iluminatul. Cu […]

 • Reply Aubrey May 22, 2016 at 10:26 am

  Its wonderful as your other articles :D, thanks for posting.

 • Leave a Reply