Stil de Viata

7 obiceiuri de dimineață ale femeilor de succes

February 1, 2016

Între organizarea unei nunți, reorganizarea decorului din living, și înfrumusețarea produselor IKEA cu ajutorul unui spray auriu (a se citi mai multor), dimineața unei femei de succes include multe alte lucruri!

Cele mai eficiente dintre noi, odată ajunse la ora prânzului, au atacat deja toate punctele de pe lista de TO DO, dar nici nu și-au creat stresuri inutile.

Începe cu taskurile cele mai dificile

O listă de TO DO poate să devina cu ușurință monstruoasă. Cheia eficienței este să începi cu taskurile cele mai dificile. Astfel, până în prânz ai terminat de făcut lucrurile grele sau dificile, și te poți ocupa de lucruri mai plăcute.

Practică un ritual de dimineață

Fie că este meditație, un duș fierbinte, yoga, sau doar un moment de liniste pentru tine (de obicei însoțit de o cafea bună), un mic ritual de dimineață te ajută să începi ziua cu dreptul!

2 - 7 obiceiuri de dimineață ale femeilor de succes

Nu programa întâlniri de dimineață

Ora de aur este momentul în care te-ai dezmeticit din somn, iar mintea funcționeză la maxim. Nu pierde aceasta fereastră de productivitate cu întâlniri fără sfârșit. Lucrează la o problemă dificilă, începe lista de TO DO, sau doar planifică-ți ziua. Timpul pentru întâlniri este după prânz.

Acordă timp pentru Follow-Up

Diferența între mediocritate și excelență este follow-up-ul. Fie că este după întâlniri, email-uri, conversa-ții sau convorbiri telefonice, ai grijă să nu uiți sa oferi feedback. După cum spune Le Fiancé, timpul investit în oameni nu este niciodată pierdut!

1 - 7 obiceiuri de dimineață ale femeilor de succes

Alcătuiește o listă de TO DO pe priorități

Împarte lista în patru categorii importante:

 1. urgent și important
 2. urgent și neimportant
 3. non-urgent, dar important
 4. non-urgent și neimportant.

Odată ce fiecare lucru va primi categoria potrivită, o sa vezi cum tot programul se va aranja de la sine!

Nu ceda mirajului butonului de Snooze

Butonul de snooze de la ceasul deșteptător, sau telefon, poate să fie cel mai detrimental lucrur pentru o dimineață productivă. Nimeni nu spune că nu poți să mai stai 5-10 minute în pat, dar ai grijă să nu se transforme in o oră sau două.

Succes garantat? Exerciții fizice!

NU! O dimineață începută cu exerciții fizice, nu este o dimineață pierdută! Exercițiile îți mențin corpul sănătos și sunt o modalitate excelentă pentru combaterea stresului. Nu trebuie sa fie o rutină lugă de exercitii, începe cu 10 minute și bucură-te de rezultate!

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ira February 1, 2016 at 12:14 pm

  Conteaza foarte mult sa iti notezi ceea ce ai de facut. Pentru mine e o adevărată placere sa tai fiecare task de pe listă, sa stiu ca nu am pierdut timpul degeaba :))) mult succes in organizarea nunții, eu am programat nunta anul viitor, nici nu vreau sa ma gandesc ce ma așteaptă 😀

  • Reply ioana February 1, 2016 at 5:51 pm

   Înțeleg foarte bine sentimentul, e chiar foarte satisfăcător! Iar în ceea ce privește nunta, noi am luat îndrăzneața, sau nebuna, hotarâre să o facem anul acesta. Așa că de acum încolo blogul o să fie plin de inspirație, și sper eu, sfaturi pentru organizare și decorațiuni. Te aștept cu drag pentru feedback!

  Leave a Reply