Stil de Viata

Activitățile de weekend ale femeilor de succes

February 19, 2016

Femeile de succes nu apasă pe butonul de pauză odată cu venirea serii de vineri. Ele continuă să-și programeze activități care să le reîncarce bateriile și să le sporească productivitatea și eficiența pentru săptămâna ce urmează! Weekendul este arma secretă a oricărei femei de succes, fiind perioada în care își programează timp pentru ea însăși. De la exerciții fizice, la timp cu prietenii și familia, ce faci în weekend îți va defini toată saptămâna.

Activitățile de weekend ale femeilor de succes

1. Victoria Beckham

1 Victoria Beckham

Designerul de top și mamă a patru copii iubește să petreacă orele prețioase de weekend cu familia. Una dintre cheile principale ale unei femei de success este prioritizarea, și nimic nu e mai important decât timpul cu familia. Indiferent ca este timp petrecut cu întreaga familie în concediu sau că îmbină plăcutul cu utilul la New York Fashion Week împreună cu fiica Harper, Victoria are prioritățile pentru weekend foarte clare.

2. Nigella Lawson

2 Nigella Lawson

Este weekendul, iar asta înseamna doua lucruri pentru Nigella Lawson: timp petrecut împreună cu familia, si timp pentru pasiunea transformată în afacere, gătitul. Ea începe ziua pregătind ceva gustos de prânz pentru familie, iar apoi continuă cu un desert delicios pregătit împreună cu copii. Iar în timpul rămas împarte câteva rețete și cu cititorii. Preferatul meu? Sandwich-ul special de weekend!

3.  Michelle Obama

3 Michelle Obama

Principala misiune a lui Michelle Obama în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost să inspire americanii către un stil de viață mai sănătos și mai activ. Și așa cum îi stă bine oricărei femei serioase și de success, ea nu se dezice de această misiune nici în weekend. Michelle Obama se antrenează în weekend la sala și niciodată nu uită să aibă grija de acele brațe de invidiat.

4. Cameron Diaz

4 Cameron Diaz

Cameron Diaz își ia rutina de mâncat sănătos foarte în serios și ne demonstrează ca a fi sănătoasă și a arăta bine sunt lucruri care merită chiar dacă nu sunt ușor de obținut. Așa cum ne confesează în cartea ei The Body Book, duminicile sunt exclusiv dedicate pregătirii meselor pentru următoarea săptămână.

În casa mea, duminica poți să mă găsești de obicei în bucătărie pregătindu-mi mâncarea pentru săptămâna viitoare. Le spun prietenilor că nu pot stabili întâlniri pentru prânz; le spun nepoților și nepoatelor că dacă vor să petrecem timp împreună trebuie să fie la mine acasă. Am grijă să nu îmi stabilesc întâlniri duminica pentru ca acel timp este ATÂT DE ÎMPORTANT pentru mine.

5. Taylor Swift

5 Taylor Swift

Taylor Swift este regina escapadelor de weekend. Fie că este in Hawaii cu fetele de la Haim, că merge în excursie cu mașina spre Big Sur cu prietena cea mai bună Kalie Kloss, sau că se joacă în zăpadă cu iubitul Calvin Harris, Taylor Swift știe cum să profite la maxim de weekend.

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply