Mic Dejun Retete

Bol de Pepene pentru un Mic Dejun Delicios

April 28, 2017

Zilele trecute am dat peste pozele noastre din luna de miere, ceea ce inseamnă ca am petrecut o oră întreagă uitându-mă prin poze pline de natură luxuriantă, fructe proaspete, apusuri tropicale, și fericire văratică, în general. Iar pentru că nu puteam să-mi învârt pur și simplu bagheta magică și să mă trezesc pe o plajă sorbind direct dintr-o nună de cocos prospăt tăiată, am sărit până în bucătărie și am făcut cel mai tropical mic dejun pe care mi l-am putut imagina. Și așa s-a născut Bolul de Pepene pentru un Mic Dejun Delicios și super ușor de preparat. Oh da, și am menționat că e plin de beneficii pentru sănătate?!

Beneficii pentru Sănătate:

 • Pepenii galbeni sunt plini de Vitamina C (responsabilă pentru creșterea și întreținerea tuturor țesuturilor din corp); Vitamina A (dinți, piele și oase sănătoase); Potasiu (sănătatea inimii); și Licopenul (antioxidant puternic). Ei scad riscul de cancer la plămâni, sunt benefici în vindecarea bolilor de rinichi, previn They lower the risk of lung cancer, are beneficial in curing kidney disease, prevent coagularea celulelor sanguine, promovează sănătatea digestivă, sunt un excelent stimulator pentru energie, și sunt ideali pentru slăbit.
 • Kiwiul este plin de vitamina C și antioxidanți, stimulează sistemul imunitar, ajută la stabilizarea presiunii sângelui și protejează împotriva pierderii vederii.
 • Cocosul protejează sănătatea sistemului imunitar, îmbunătățește colesterolul bun și digestia, dar și absorbția de nutrienți, vitamine și minerale, constituie o sursă naturală de energie și îmbunătățește performanța fizică.

Bol de Pepene pentru un Mic Dejun Delicios (pentru 2)

Ingrediente

 • 1 pepene galben
 • 2 kiwi
 • 2 iaurturi de soia
 • o cană de granola
 • 1/2 cană de fulgi de cocos

Metodă

 1. Taie pepenele în jumătate, scoate-i semințele și umple fiecare jumătate cu iaut de soia.
 2. Adaugă fructele, semințele, nucile, etc preferate. Eu am ales granola, kiwi și fulgi de cocos. Proaspăt și delicios!
 3. Poftă bună!

P.S. V-am spus că este super ușor! Și nu e grozav atunci când lista de beneficii pentru sănătate ale unui preparat o depășește pe cea cu pașii necesari pentru pregătirea preparatului? 😀

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply