Stil

Hairstyle | Culorile anului 2016 in materie de păr

April 12, 2016

magdalena5

Cand vorbim despre culoarea parului nu exista niciodata literalmente un trend, caci trendul este sa purtam ceea ce ni se potriveste si ne vine bine, atat din punct de vedere al profesiei sau stilului personal, cat si din punct de vedere al fizionomiei. Dar pentru mai multă siguranță, Valentina Sava, unul dintre cei mai cunoscuti hairdresseri din Romania si trainer Londa Profesional, ne ajuta sa alegem culoarea perfecta pentru păr in 2016.

magdalena2

Balayage

Pentru 2016 Valentin Sava, senior hairdresser si owner COLOR by Vali Sava, ne propune trei directii. Tehnica balayage este probabil cea mai cunoscuta dintre inovatiile cu care ne tenteaza culorile de par din 2016. Desi nu este o tehnica noua, balayage-ul fiind popular in America anilor ’70-’80, a revenit în trend prin intermediul stilistilor francezi. Aceasta tehnica declaseaza popularul ombre, diferentiindu-se prin efectul mai subtil al suvitelor deschise la culoare, care nu mai sunt dispuse orizontal, ci sunt pictate aleatoriu si presarate pe lungimi. Aceasta tehnica, aplicata pe parul blond impletit cu mai multe nuante de blond sau de maroniu, creaza simfonie in aceasta primavara.

magdalena7

Babylights

O alta tehnica propusa pentru anul acesta este tehnica Babylights, o tehnica putin mai romantica si mai delicata decat cea a balayage-ului. Aceasta tehnica s-a inspirat din modul in care lumina soarelui decoloreaza parul bebelusilor. Pe o baza mai inchisa se aplica diferite tonuri de culoare mai deschise.

Asa cum era de asteptat, in sezonul cald culorile preferate sunt cele de blond cu tuse de castaniu si cenusiu. Pentru doamnele mai indraznete, Valentin Sava recomanda culori cu accente mai puternice cum ar fi albastru, roz, verde sau indigo.

Color Salon, Strada Argentina nr 2

Program: Ma – Vi 12:00 – 20:00 / Sam 09:00 – 15 :00

Telefon pentru programari: 0721 576 457

Fotografii: Magdalena Frackowiak de Lachlan Bailey pentru Vogue Paris April 2012

Live beautifully

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply