Stil

FASHION | PNK CASUAL SPRING/SUMMER 2016

April 14, 2016

pnk_ss_16-952-1

PNK Casual Spring Summer 2016 este aici!

Întrerupem programul normal pentru a vă aduce această știre de ultimă oră: PNK Casual a lansat Spring Summer 2016 – LIMITED EDITION. Și în caz că am uitat să vă menționez anterior, PNK se numără printre obsesiile mele curente în materie de modă, așa că ce moment mai bun de bucurie acum înainte de weekend decât aceta? 🙂

08_ss16

Colectia PNK Casual Spring Summer 2016 propune o noua alternativa – celebrarea individualitatii fiecarei femei.

Crearea de piese usor de purtat, realizate din materiale speciale, cu design care sa complimenteze perfect corpul – acesta este motto-ul dar si regulile de baza dupa care au fost realizate piesele vestimentare PNK Casual SS16.

 Colectia noua reflecta perfect aceasta filozofie: piese care vorbesc despre feminitatea personala, despre o garderoba ideala, in care te poti regasi: rochii din dantela de bumbac cu terminatii decupate perfect, rochii realizate din paiete cu dublu-sens, cu taietura minimalista, topuri si rochii cu volumetrie si detalii boho, jachete inspirate din vestimentatia masculina, cu aplicatii texturate sau fuste cu layere, care pun in evidenta talia.

Toate acestea compun o garderoba completa, versatila, in care fiecare piesa se poate combina/accesoriza dupa bunul plac, pentru ca noi credem ca stilul este marcat in primul rand de atitudine si alegere personala.

 12_ss16

Spiritul si conceptul PNK Casual se regasesc perfect in cea mai noua colectie: design minimalist, bazat pe studiu si utilitate, materiale speciale cu texturi prietenoase – realizate din fibre naturale, o paleta bazata pe nuante originale, stylish – alb, soft indigo, kaki, soft pink, gri metalic, negru, off white, aramiu.

Descoperă mai multe pe site-ul PNK și spune-mi de care piese te-ai îndrăgostit! Eu una știu sigur: toate!

pnk_ss_16-2216-110_ss16 pnk_ss_16-1530-111_ss16 pnk_ss_16-2457-1

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply