Stil

Fashion | Welcome to Wonderland

March 21, 2016

s1-welcome-to-wonderland

Sau mai bine spus LalaLand! Adică Lala Boutique, un candy store pentru orice fashionistă declarată, prezent de 13 ani pe piață și de 9 ani în București. Aici Laura Alistar, consultantului de imagine cu studii la A.I.C.I. London și fondatorului magazinului Lala Boutique ne duce într-o lume de basm cu ajutorul hainelor și accesoriilor atent selecționate.

s2-welcome-to-wonderland

Magazinul Lala Boutique a fost creat pentru o experiența unică de shopping, și pentru clientele care pun mare preț pe o imagine completă și desăvârșită. În România femeile sunt foarte preocupate de imaginea lor si pun mare preț pe felul în care se prezintă.

Cred și susțin că puterea financiară este foarte importantă în imaginea fashion, dar aceasta nu exclude atitudinea și stilul ! Adică poți avea partea materială dar asta nu vine la pachet cu stilul și atitudinea fashion! De aceea este nevoie de consultanță pentru cele care nu știu sau nu au timp să urmărească fenomenul de fashion, iar în cadrul magazinului Lala Boutique se oferă și consultanță de imagine!

  • Laura Alistar

Iar săptămână trecută am avut plăcerea de a mă juca în frumosul magazin din centrul capitalei, iar după mai bine de o oră petrecută acolo puteți să fiți sigure că mă voi întoarce cât de curând!

s3-welcome-to-wonderland

Printre brand-urile pe care magazinul Laurei Alistar le comercializează și le recomandă clienților din România, se numară Elisabetta Franchi (colecția integrală a designerului), Naughty Dog și Smeet Monte-Carlo aflate în exclusivitate în Romania la Lala Boutique, McQ și RED Valentino.

s4-welcome-to-wonderland

Programul Lala Boutique ( Str. Gheorghe Brătianu 28 – Zona Kiseleff )

Luni – Vineri : 11:00 – 20:00

Sambata : 11:00 -18 :00

Duminica : închis

5-welcome-to-wonderland

Foto via Christian Tudose

Iar dacă vreți să faceți o vizită virtuală, pentru a vedea produsele magazinului și pentru a le achiziționa, puteți intra pe site-ul www.lalaboutique.ro

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply