Decor

At Home | Casa cu Smochini

April 11, 2016

1-ARENT-PYKE_figtree_mini_10

Să începem cu esențialul: moodboard-ul pentru următoarea renovare include absolut toate fotografiile din Casa cu Smochini. Toate. Dar înainte să ajungem la poze, să povestim un pic despre casă.

Situată în suburbiile din Sydney, Casa cu Smochini este ultimul proiect al celor de la Arent & Pyke și este tot ce ți-ai putea dori de la o casa: liniște, comfort și stil. Casa a fost gândită pentru un cuplu modern cu copii mici și o colecție de artă contemporană extinsă. Deci un spațiu elegant, modern, dar care să îndeplinească nevoile unei familii tinere. Un brief nu tocmai ușor, dar care a avut rezultate uimitoare.

Arent&Pyke au căutat să individualizeze fiecare cameră și să creeze o atmosferă specifică spațiului respectiv. Astfel, de la albul și culorile deschise folosite pentru spațiile comune ajungem printr-un hol gri/argintiul la bleumarinul solemn al zonelor intime. Culorile clar definite formeaza fundalul perfect pentru lucrările de arta contemporană, dar și pentru o casă elegantă și primitoare. Iar pentru un accent de culoare și o variație de textură, un pic de roz este adăugat.

Pentru a adăuga profunzime și istorie case, elemente arhitecturale decorative au fost păstrate la renovare, și au fost folosite covoare vintage și elemente artizanale sau tribale. Materialele folosite sunt naturale, cum ar fi in, bumbac sau cașmir, iar tapetul vine ca un element surpriză.

Astfel, totul pare extraordinar de primitor, de la zona de living la cea de dining. Preferata mea? Masa de dining extensibilă Walter Knoll Tadeo, perfecțiune pe 4 picioare!

 

 

2-ARENT-PYKE_figtree_mini_25

3-ARENT-PYKE_figtree_mini_22

4-kitchen-figtree-house-arent-and-pyke-design

5-ARENT-PYKE_figtree_mini_21

6-ARENT-PYKE_figtree_mini_8

7-ARENT-PYKE_figtree_mini_26

8-ARENT-PYKE_figtree_mini_9

9-ARENT-PYKE_figtree_mini_6

10-ARENT-PYKE_figtree_mini_1

11-ARENT-PYKE_figtree_mini_2

12-ARENT-PYKE_figtree_mini_3

13-ARENT-PYKE_figtree_mini_14

14-ARENT-PYKE_figtree_mini_11

15-ARENT-PYKE_figtree_mini_13

16-ARENT-PYKE_figtree_mini_17

Live beautifully.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Decor Inspiration | Cele mai frumoase camere roz April 14, 2016 at 9:53 am

    […] din turul Casei cu Smochini, mai exact de adorabilul accent de culoare roz din living, m-am gândit că acela nu poate să fie […]

  • Leave a Reply