Stil de Viata

Beauty | Despre Phytopeeling cu Cornelia Copaceanu

November 24, 2016

phytopeeling

Ahhh, oceanul … calmant … liniștitor … stai un minut. Ce-i chestia aia verde plutind la suprafață? Este fitoplanctonul – un tip de microalge tot mai abundent în oceanele din întreaga lume, cu beneficii absolut uimitoare de îngrijire a pielii! Este de asemenea, principalul ingredient în tratamentul facial Phytopeel care ne permite să ne menținem tinerețea și frumusețea.

Cornelia Copaceanu, trainer și dermopigmentist la salonul Sebastyan (strada Turda 117-119), din București, ne explică care sunt beneficiile unui astfel de tratament.

Ce este phytopeeling-ul?

„Phytopeeling este un tratament uimitor, non-chimic, care folosește fitoplanctonul natural din lacurile din nordul Europei. De fapt, acest tip de peeling este o terapie de regenerare a ţesutului non-invazivă, ce se poate aplica cu succes în cazul tenurilor grase, acneeice, cu cicatrici de orice provenienţă, riduri, vergeturi şi pigmentări ale pielii.

Prin aplicarea tratamentului de phytopeeling se obţine intensificarea circulaţiei sanguine la nivelul feţei, metabolismul celular creşte, iar ca rezultat final straturile superioare ale ţesutului facial se exfoliază.”

Care sunt beneficiile phytopeelingului? 


Hidratare de lungă durată

„Fitoplanctonul are o concentrație ridicată de acizi grași precum omega-3, care pătrund adânc în piele. Acest lucru permite pielii să rețină apa mai mult timp, ceea ce înseamnă că vei fi mereu hidratată, pielea căpătând strălucire și aspect luminos.”

Antioxidant
„Fitoplanctonului este de asemenea, un puternic antioxidant al bioflavonoidelor, ceea ce înseamnă că ne protejează de radicalii liberi. Acest lucru se traduce printr-o piele mai fină, cu o reducere a aspectului liniilor fine și a ridurilor. În plus, fitoplanctonul este o mare sursă de zinc, care este un nutrient care ajuta la reglarea producției de sebum pentru a diminua apariția acneei.”

Anti-inflamator
„Asa cum acesta funcționează pentru a calma inflamația, fitoplanctonul ajută la reducerea roseței și diminuează umflarea, ceea ce îl face ideal pentru cei care suferă de eczeme, psoriazis și acnee rozacee.”

Întinerire
„Phytopeeling-ul datorită fitoplanctonului stimulează întinerirea celulară și îndepărtează celulele moarte ale pielii, prevenind aparițiile petelor  superficiale, permițând în același timp serurilor și cremelor de hidratare să pătrundă în straturile pielii. De asemenea, restabilește elasticitatea pielii și luminozitatea, provocând în același timp o creștere de colagen, urmată de o piele mai moale și mai fină.

Iată, acesta este un tratament revolutionar care ne dezvaluie frumusețea în mod natural și non-invaziv. Merită încercat măcar o dată de fiecare dintre noi!”

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply