Retete

Mic Dejun | 5 variante de croissant sandwich delicioase

March 4, 2016

Se spune că nu are rost să modifici un lucru care merge. În mod normal aș fi de acord, dar nu când e vorba de un croissant sandwich. Pentru că dacă e o modalitate în care poți să îmbunătățești croissantele este să le transformi în sandwich-uri!

I love those things!

 • actual testimony from actual Fiancé

 

1. Croissant Sandwich cu Ouă și Spanac

O mână de spanac proaspăt tras un pic la tigaie, și un ou poșat sau fiert moale, un strop de sare și piper și gata! Croissantul savuros și sănătos e preparat!

1-variante-de-croissant-sandwich-delicioase


 

2. Croissant cu Ou și Avocado

O variantă la fel de delicioasă ca a celui de mai sus. Doar înlocuiește spanacul cu avocado feliat și a doua variantă gustoasă este gata de mâncat!

2-variante-de-croissant-sandwich-delicioase


 

3. Croissant cu Somon

Unge croissantul cu brânză topită, așează deasupra câteva felii de somon afumat și câțiva solți de ceapă proaspăt tăiată. Deja mi s-a făcut poftă!

3-variante-de-croissant-sandwich-delicioase


4. Croissant cu Prosciutto și Smochine

Cred că este ușor de dedus care sunt ingrdientele ce trebuie asamblate și în acesta. Dar ca o variantă pentru vegetarieni, cum am fi noi de exemplu, se poate înlocui cu ușurință prosciutto-ul cu blue cheese, iar rezultatul e yummy!

4-variante-de-croissant-sandwich-delicioase


 

5. Croissante cu Nutella

Croissantul este tăiat în două. Fiecare parte este unsă cu unt, apoi cu Nutella. Cele două parți se lipesc. Croissantul reunit se pune câteva minute în sandwich-maker. Se servește cald.

Vă rog observați faptul că acesta este singurul subtitlu care are trecut croissantul la plural. Da, nu te poți opri la unul singur!

5-variante-de-croissant-sandwich-delicioase

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ira March 15, 2016 at 9:52 am

  Bine ca exista o reteta care e usor de facut si mai ales care contine Nutella. La ce lene am dimineața de abia imi prepar cafeaua :)))

  • Reply ioana March 17, 2016 at 6:48 am

   Subscriu! :))

  Leave a Reply