Stil de Viata

Nuba #summervibes – sau locul perfect unde să-ți petreci weekendul

July 15, 2016

NUBA înseamna boboc, floare a frumuseții în Japoneză. În București înseamna bucătărie asiatică delicioasă, cocktailuri cel puțin la fel de bune și un interior cosmopolit într-o locație perfectă pentru vară. Sau locul perfect unde să-ți petreci weekendul. Bine, recunosc, nu este complet adevărat titlul. Nuba este locul perfect pentru orice zi în care vrei să te simți ca în vacanță în mijlocul orașului. Pentru că ce poate să fie mai bun decat mâncare japoneză gustoasă savurată într-un loc care nu poate să ma ducă cu gândul decât la o grădină botanică?! Sincer, dacă știți aștept răspunsurile pentru că eu înca nu am găsit un loc mai relaxat și vibrant în același timp.

locatie 2

Pentru cei care cunosc prima locație Nuba nu o să fie surprinzător să aflați că terasa de vara a deja cunoscutului restaurant aflata pe lacul Herastrau a câștigat deja supremația în materie de petreceri și evenimente de noapte însă puțină lume știe cât de bine se mănâncă și cât de atent preparate și delicioase sunt felurile de mâncare ce compun meniul restaurantului.

“Taste the difference! Welcome to a new level of Asian cuisine. Our food is hand-crafted from scratch, not pre-processesd, and made with the highest quality ingredients. We take pride in using fresh, locally grown produce.
We are excited to serve the best Asian cuisine and Sushi in Bucharest! Our divine, hand-made signature rolls are pieces of edible art. An ambiance that is suitable for all occasions. The menu includes an array of appetizers, entrees, sushi, cocktails, sake and more.”

Dar când vorbim despre mâncare mai bine vă arăt decât să vă povestesc pentru că mâncarea preparată de Chef Bucătar Cătălin Petrescu mi-ar epuiza toate adjectivele lăudative!

Nuba 1-0001Nuba 1-0019Nuba 1-0012Nuba 1-0010 Nuba 1-0017Nuba 1-0007Nuba 1-0008

Vă doresc poftă bună  în fiecare zi începând cu ora 12:00 și până în jurul orei 01:00, iar duminică ne vedem la un brunch relaxant pe lac, mai exact pe Sos Nodului 7-9 !

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply