Calatorii

O escapadă în Toscana

March 4, 2016

Nu vă faceți griji! Obsesia curentă despre nunți nu trebuie să însemne discuții numai despre rochii și pantofi, dar și despre o escapadă în Toscana. Sau în orice alt loc romantic potrivit pentru o escapadă de miere!

O variantă de vis este Boutique Hotelul Borgo Santo Pietro din Toscana. Mâncare proaspătă, vin bun, spa, călărie… Un hotel născut din pasiune și din dorința de a realiza un loc unde natura se întâlnește cu luxul. Într-o vilă din secolul 13 hotelul este un loc unde oamenii vin să sărbătorească o ocazie specială sau să guste un pic din rai. Adânc în inima Toscanei, luxul nu cunoaște limite.

Definiția noastră a luxului este atenția către detaliu, serviciu prietenos de neegalat și o experință unică într-un decor comfortabil. Atenția noastră către detaliu este și motivul pentru care noi suntem hotelul perfect pentru o lună de miere în Toscana. Înțelegem cât de specială este ziua nunții și credem că luna de miere este o extensie a acestui moment magic.

Unicitate, intimitate și serviciu complet au evoluat într-un hotel boutique șarmat în inima Toscanei. Dar până când ajungem să testăm ce are Toscana să ne ofere, cred că ar trebui să facem măcar o excursie virtuală la Borgo Santo Pietro!

1-toscana-Borgo-Santo-Pietro

2-toscana-Borgo-Santo-Pietro

b34ac73337ab5101985d227cad2e83fb

3-toscana-Borgo-Santo-Pietro

4-toscana-Borgo-Santo-Pietro

df1e149955a8775e67c774d09e9c86f7

5-toscana-Borgo-Santo-Pietro

6-toscana-Borgo-Santo-Pietro

7-toscana-Borgo-Santo-Pietro

8-toscana-Borgo-Santo-Pietro

9-toscana-Borgo-Santo-Pietro

Live beautifully. And travel!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply