Retete

Recipes | 5 Rețete Perfecte de Sf. Patrick’s

March 17, 2016

Happy St. Patrick’s!

The Finacé a fost destul de atent încât să ne amintească ca azi este Sf. Patrick’s, mai exact una dintre cele mai distractive sărbători! Și nu o spun doar datorită consumului de alcool specific sărbătorii, ci și pentru că este ocazia perfectă să ne aducem aminte de prietenii noștrii irlandezi, și de câteva dintre rețetele lor delicioase.

5 Rețete pe care trebuie să le încerci de Sf. Patrick’s

1. Pâine Irlandeză

Să începem cu începutul, adică cu pâinea specifică Irlandei. Dacă unele rețete durează ore, am găsit o rețetă ce o să fie gata în mai puțin de o oră! Rapidă, ușoară și delicioasă, ce mai mult ne-am putea dori?

1 - 5 Rețete Perfecte de Sf. Patrick's


2. Plăcintă cu Miel și Guinness

Pentru carnivorii dintre voi am ales și o rețetă delicioasă cu carne. Patiserie care se topește în gură și un conținut cald și gustos, adică combinația perfectă pentru o rețetă pe cât de ușoară pe atât de decadentă. Iar pentru restul dintre noi, iată și o variantă de umplutură vegetariană!

2 - 5 Rețete Perfecte de Sf. Patrick's


 

3. Chowder cu Fructe de Mare

Fructele de Mare sunt parți integrale ale bucătăriei irlandeze, din motive evidente. Așa că o supă cremoasă cu fructe de mare suna absolut perfect de inclus într-un meniu de Sf. Patrick’s!

3 - 5 Rețete Perfecte de Sf. Patrick's


 

4. Spumă de Ciocolată cu Baileys, Sos de Caramel și Frișcă

Ce listă de rețete ar fi completă fară un desert cu ciocolată pe un blog care are ciocolată în titlu?! Iar după ce ați citit titlul nu cred că mai e nevoie să vă conving că trebuie făcută rețeta acum! 😉

4 - 5 Rețete Perfecte de Sf. Patrick's


 

5. Guinness Float

Ceva între un desert și un cocktail, aceasta este de departe cea mai ușoară rețetă dintre toate cinci, dar și cea mai definitoriu irlandeză. După cum spuneam, happy Sf. Patrick’s!

5 - 5 Rețete Perfecte de Sf. Patrick's

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply