Stil de Viata

Să aveți un Weekend plin de lumină!

April 6, 2018

Între pregătit mâncarea specială de sărbători, gestionat întâlnirile de familie și organizat activitățile pentru copii, weekendul acesta nu o să ne rămână foarte mult timp liber. Nu că ar fi ceva foarte diferit de alte weekenduri. 🙂 Însă pentru cele destul de norocoase dintre noi care o sa reușească să prindă câteva momente de liniste, cel mai probabil la cafeaua de dimineață *dacă vă treziți pe la 5 înainte de restul casei* sau seara după ce se culcă toată lumea *dacă puteți să mai țineți ochii deschiși, desigur* am făcut o selecție cu cele mai interesante, dar și distractive, articole de săptămâna aceasta.

Haideți să ținem copii ocupați cu 8 jocuri ușoare de Paște.

Și pentru că tot vorbim despre copii, hai să-i învățăm și importanța responsabilităților, așa că iată cele mai bune metode de a-i implica în siguranță pe copii la curățenia bucătăriei. Iar după sărbători o să avem nevoie de tot ajutorul pe care-l putem primi! 😉

Nu este moment mai bun de a face o faptă bună decât de sărbători. Ce spuneți să umplem un magazin?

Tot de sărbători se întâmplă ceva mai puțin benefic: mâncăm mai mult decât trebuie. Dacă pentru noi putem să decidem singuri dacă este bine sau nu, iată de ce copiii nu trebuie forțați să mănânce.

Dacă urmează să faceți cunoștință în acest weekend copiilor cu persoane noi sau mai puțin cunoscute, află de ce are nevoie un copil când vede pe cineva pentru prima oară și trimite mai departe articolul celor vizați.

„Mulți dintre copiii cu alergii severe provin din familii educate, cu o situație materială bună, care au protejat copilul de tot ce și-au imaginat că i-ar dăuna – animale de companie, colectivitate, jocurile în țărână“ Violeta Perlea, medic alergolog, ne povestește mai multe despre alergii și despre momentul în care prea multă protecție devine dăunătoare.

Vrei să fii un părinte fericit? Acestea sunt cele 15 lucruri la care trebuie să renunți.

Pentru mămicile însărcinate, dacă aveți nevoie de un pic de inspirație pentru ținuta de Paște, ce persoană mai potrivită decât Ducesa de Cambridge, care este însărcinată pentru a 3-a oară?

Iar dacă prin minune se întâmplă să ai timp de citit mai mult decât un articol, dar nu știi ce carte să alegi, hai să vedem ce mai citesc vedetele.

Să aveți un Weekend plin de lumină!

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply