Stil

Top 5 beneficii ale shoppingului online

July 15, 2016

jac-jagaciak-ginta-lapina-by-walter-chin-jeff-stephens-for-neiman-marcus-the-may-book-2014-4

Este sezonul reducerilor și nu este nimic mai plăcut decât să-ți începi ziua cu o cafea și o vizită virtuală prin magazinele tale online preferate. Beneficiile shoppingului online, pe lângă relaxare și bucurie instantă, sunt multiple!

Prețuri avantajoase

Vasta majoritate a magazinelor online oferă prețuri foarte avantajoase și-ți oferă posibilitatea să fii prima care află de reduceri. Poți cu ușurință să analizezi toate produsele înainte să te hotărăști la cele perfecte pentru noua ta garderobă. Și totul în cel mai scurt timp!

Varietate de produse

Nu o dată mi s-a întâmlat să plec dintr-un magazin fără rochia perfectă ca mai târziu să aflu că era ascunsă într-un colț pe care nu am reușit să-l inspectez. Când e vorba de un magazin online acest lucru este aproape imposibil, iar obiectul vestimentar mult căutat este doar la un click distanță. Sau maxim câteva clickuri 🙂

Ușurință și relaxare

Shoppingul online este convenabil. Nu trebuie să te îmbraci și să ieși din casa doar pentru a înfrunta un trafic îngrozitor și o aglomerație în magazine la fel de sufocantă. Tot ce ai nevoie este o pijama comodă, o cafea bună și o conexiune rapidă la internet.

Eviți aglomerația

Singura situație în care există șansa să fie aglomerat la tine acasă este dacă ți-ai invitat toate prietenele la o sesiune de șhopping online. Situație în care nu pot să-ți spun decât: distracție plăcută!

Nu mai cumperi compulsiv

Pentru că nu există nici o persoană care să se uite peste umărul tău să vadă dacaă te hotărăști la singura bluză albă din magazin sau vreo vânzătoare enervantă care să te întrebe cănd intenționezi să achiziționezi ceva riscul de cumpărături impulsive este minim. Asta exceptând cazul în care vezi în dreptul măsurii dorite fraza amenințătoare: “Only 1 left in stock.” Click and buy!

Nici un articol despre shoppingul online este complet fără câteva sugestii practice avem și un top 5 al produselor preferate de la reduceri! Astăzi am ales Lala Boutique!

Magazinul Lala Boutique are o istorie de 13 ani dintre care ultimii 9 in Bucuresti. Aflat in zona Kiseleff, pe strafa Gheorghe Gratianu 28, magazinul comercializeaza in exclusivitate colectia integrala ELISABETTA FRANCHI, Smeet Monte-Carlo si Naughty Dog dar si piese apartinand brandurilor McQ sau Red Valentino.

Lala Boutique se afla intr-o casa impozanta din Nordul capitalei, complet renovata, oferind un mediu premium de shopping!

Top 5 produse reduse de la Lala Boutique

Și pentru că o bucurie nu vine niciodată singură îmi revine plăcerea să vă anunț că Lala Boutique vine și cu o minunată promoție pentru toate produsele din magazin: cumperi 1 produs ai -30%, doua -30% si peste 3 ai -50%! Enjoy!

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply