Retete Stil

Zac Posen de pe podium în bucătărie #cookingwithzac

February 5, 2016

Astăzi este o zi de notat în calendare: ziua în care avem un articol care intră atât în categoria Style, cât și, surprinzător, In The Kitchen! Pentru ca minunatul Zac Posen ne face o frumoasă surpriză care are deja propriul hashtag #cookingwithzac, da, ai ghicit, o carte de bucate!

Zac-Posen-Entertaining-2

Pe lângă propriile linii de modă Zac Posen, ZAC Zac Posen, director de creație la Brooks Bothers, și parte din juriul Project Runway, acest New Yorker ocupat găsește timp să gătească în fiecare zi. Iar eu nu aș putea să fiu mai încântată! Nu doar pentru că mai avem un membru de seamă în echipa celor care gătesc cu bucurie și mândrie, dar și pentru că tot ce iese din imaginația și mâinile lui Zac este pur și simplu minunat. Mai avem puțin de așteptat până să răsfoim Cooking With Zac, mai exact toamna lui 2017, însă până atunci ne putem delecta cu aventurile culinare ale lui dl-ului Posen de pe instagram si pinterest.

De la Rustic la Rafinat

Povestea de dragoste a designerului cu mâncarea a început în copilărie și își descrie stilul de gătit ca fiind “de la rustic la rafinat”.

Am crescut citind toate rețetele din New York Times, iar când a apărut cartea de bucate Living a Marthei Stewart, mătușa mea, care este un brutar faimos, i-a dăruit-o mamei mele, iar profunzimea cuvintelor și procesul, dar și detaliile au fost incredibil de influente. In decursul unei perioade de 10 ani, am gătit probabil toate rețetele din carte.

  • Zac Posen

Gătind cu Vedete

Majoritatea relațiilor dintre celebrități și designeri de modă sunt centrate, în mod natural, în jurul hainelor. Dar nu și când vorbim de Zac Posen! Zac gatește în propria bucătărie împreună cu nimeni alta decât Claire Daines, aceasta la rândul ei îmbrăcată, bine-nțeles, într-o creație Zac Posen.

1ba83ca566cf583260627247c652d1ca

Iar dacă te numești Mindy Kaling, lucru cu care majoritatea nu ne putem mândri, poți să fii sigură că la Fashion Week o să primești și un gem de piersici semnat Zac Posen.

mindy-kaling-600x450

V-am făcut poftă?! Promit să revin cu rețeta de gem direct de la Zac. Pe cuvânt de bucătăreasă!

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply